De MTSR vitaliteitscoach

mtsr vitaliteitscoach

Uw persoonlijke adviseur voor vitaliteit

Bent u op zoek naar een coach die uw werknemers begeleidt in het algehele welzijn? De MTSR vitaliteitscoach beschikt over kennis op het gebied van arbeid & organisatie, sociale-, mentale- en fysieke aspecten van gezondheid en welzijn. Op deze manier zal de vitaliteitscoach een proactieve rol nemen binnen verzuimproblematiek en verzuimpreventie.

Waar richt een vitaliteitscoach zich op?

Waar de bedrijfsarts wettelijke kaders aangeeft en medisch oordeelt over ziekte, verzuim en benutbare mogelijkheden, zal de vitaliteitscoach zich meer richten op de dagdagelijkse werkomgeving. Zo faciliteren, adviseren en ondersteunen de vitaliteitcoaches de leidinggevenden en andere medewerkers.

Een vitaliteitscoach kijkt naar de mentale aspecten en de fysieke gezondheid en levensstijl van uw medewerkers. Het draait om positief denken, de energie en hetgeen waarvoor jij uit je bent komt. Het gedrag van werknemers zal onder begeleiding van de vitaliteitscoach structureel veranderd worden, zo kan iemand zich vitaler en meer in balans voelen met zichzelf en het leven.

Vitaliteitscoach binnen uw bedrijf

De vitaliteitscoach denkt buiten het preventief en proactief aanpakken van vitaliteitsproblemen mee over vraagstukken zoals duurzame inzetbaarheid, gezondheid management en leeftijd bewust personeelsbeleid. De vitaliteitscoach kan onderzoeken faciliteren en uitvoeren, maar ook verbeterplannen implementeren. Tevens vormt de vitaliteitscoach het aanspreekpunt voor medewerkers, leidinggevende en HRM. De vitaliteitscoach zal in samenspraak met de bedrijfsarts adviseren.

De mogelijkheden van de MTSR vitaliteitscoach

Niet alleen uw medewerkers zullen zich beter in hun vel voelen, ook uw organisatie blijft zich bevorderen. Medewerkers met veel motivatie en energie hebben een zeer positieve werking op het succes van een organisatie!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een MTSR vitaliteitscoach? Of bent u nieuwsgierig geworden naar wat een vitaliteitscoach binnen uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Bij MTSR denken we graag met u mee en kijken we samen naar een passende oplossing voor iedere uitdaging die op uw pad komt.