Chronische Pijnklachten

Op 2 en 3 september waren de pijnverlichtingsdagen bij MT Fysio. Voorafgaande aan deze dagen was er al veel belangstelling en beide dagen werden dan ook erg druk bezocht. De agenda van deze dagen was op een enkel halfuurtje na volledig gevuld. Dit was voor ons een bevestiging dat ook mensen in deze regio geïnteresseerd zijn in deze therapievorm. Iedereen die langs kwam had last van chronische pijnklachten, waarbij het grootste gedeelte na de therapie zeer positief was over het resultaat. Bijna iedereen voelde zich meer ontspannen en ervaarde minder pijnklachten. Voor een aantal ging er zelfs een nieuwe wereld open.

In onze praktijk gevestigd aan de Akerstraat hebben wij een bed met speciaal matras staan die we gebruiken ter ondersteuning of aanvulling van onze behandelingen. Heeft u al een positieve ervaring met andullatietherapie dan is een abonnement misschien een uitkomst.

Bent u iemand of kent u iemand met chronische pijnklachten dan is dit wellicht een oplossing. Ook nieuwsgierig? Neem dan contact op met MT Fysio – Fysiotreebeek.