Zet uw potentieel om naar resultaten

Als uw HR-afdeling extra ondersteuning nodig heeft, dan staan de professionals van MTSR u terzijde met hun expertise. Alles draait om een goed beleid. Een strak plan gestoeld op kennis van zaken, structureel organiseren, oog voor de belangen van werkgever en werknemer, de bestaande cultuur in stand houdend, up-to-date blijven van wet- en regelgeving en altijd proactief zijn. MTSR is adviseur, kennisbron, ervaringsdeskundige, feitenkenner, meedenker, partner, sparringpartner, manager, steun en toeverlaat op het gebied van personeelszaken. U kunt bij ons terecht voor strategische, beleidsmatige en operationele zaken. MTSR werkt voor grote en kleine bedrijven. Lange of korte termijn, incidenteel, vaste dagen of op projectbasis, u zegt het maar. Wij worden overigens ook regelmatig benaderd voor een second opinion. MTSR zorgt dat alles 100% wordt geregeld.

MTSR biedt de volgende HR diensten aan:

  • Veranderingsmanager
  • Conflictbemiddelaar Mediator
  • Adviseur mens, arbeid en gezondheid
  • Outplacementbegeleider
  • HR-deskundige, HR-adviseur
  • Vitaliteitscoach
  • Interim HR
De MTSR vitaliteitscoach: uw persoonlijke adviseur voor vitaliteit

De vitaliteitscoach van MTSR heeft brede kennis op het gebied van arbeid & organisatie, sociale‐, mentale‐ en fysieke aspecten van gezondheid en welzijn. Waar de bedrijfsarts wettelijke kaders aangeeft en medisch oordeelt over ziekte, verzuim en benutbare mogelijkheden, zal de vitaliteitscoach meer in de dagdagelijkse werkomgeving de leidinggevenden faciliteren, adviseren en ondersteunen. De vitaliteitscoach heeft dan ook een grote proactieve rol betreffende verzuimproblematiek en verzuimpreventie. Tevens zal de vitaliteitscoach een aanspreekpunt vormen voor medewerkers, leidinggevenden en HRM en adviseert in samenspraak met de bedrijfsarts.

Interim HRM

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor met ons samen te werken op interim basis. In een vooraf afgesproken periode moet een bepaalde personeelsproblematiek worden opgelost, een personeelsafdeling zijn opgebouwd of alle HR zaken zijn geregeld. Deze ontwikkeling omarmen wij volledig want wij begrijpen de financiële voordelen van deze werkwijze voor alle betrokkenen. Daarnaast is flexibiliteit een van onze belangrijkste MTSR eigenschappen. Wij zijn er om u te helpen en onze interim HRM specialisten kunnen zich moeiteloos aanpassen aan de manier van werken die u verkiest.

Interim HRM door MTSR Om verschillende redenen worden wij ingehuurd om organisaties de helpende hand te bieden. Of het nu om ingrijpende (reorganisatie) wijzigingen gaat, ondersteuning van de laatste wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving of tijdelijke vervanging van uw vaste medewerker, de interim HRM consultants van MTSR staan voor u klaar voor, onder andere, de volgende onderdelen; Reorganisaties, opstellen en uitvoering van een sociaal plan en veranderingsprogramma’s. Uitvoeren en verdere ondersteuning van assessments ten behoeve van talent ontwikkeling. Ondersteuning van organisaties of HRM afdelingen waar een professionaliseringsuitdaging ligt. Coach voor directie en (HR)medewerkers op diverse vlakken. Strategisch HRM, van ontwikkeling tot implementatie. Trainer voor (lijn)managers op het gebied van personeelsgesprekken zoals o.a.: competentiegericht interview, mobiliteit-,functionerings- en verzuimgesprekken.