Fysiotherapie Geleen

Onze fysiotherapeuten in Geleen staan voor u klaar

Ervaart u lichamelijke klachten en bent u op zoek naar fysiotherapie in Geleen? Of het nu gaat om nekklachten of pijn aan uw schouder, MTSR beschikt over een team van specialistische fysiotherapeuten die u kunnen helpen met het behandelen van uw klachten. Iedere fysiotherapeut vult elkaar aan met kennis, ervaring en aanpak. Daarnaast is MTSR als een van de weinigen in Limburg specialist in psychosomatische fysiotherapie. Belangrijke oorzaken van psychosomatische klachten zijn vaak langdurige stress, aanhoudende spanningsklachten of angsten en onzekerheden. MTSR helpt zowel volwassenen als jongeren.

Lichamelijke problemen vanwege ziekte of ongeval. Pijnklachten door een verkeerde beweging. Sportblessures of overbelasting. Wat de oorzaak van het probleem ook is: u kunt terecht bij ons terecht. Daarnaast helpen wij ook mensen met andere klachten. Gaat u revalideren of heeft u psychische hulp nodig? MTSR is een GGZ-instelling in Zuid-Limburg met professionele adviseurs voor een gezond evenwicht tussen werk, privé- en gezinsleven.

Fysiotherapie specialisaties

MTSR beschikt over een team van specialisten. U kunt op het gebied van fysiotherapie bij ons terecht voor:

  • Manuele therapie
  • Oedeem therapie / Manuele lymfdrainage
  • COPD doelgroeptraining
  • Psychosomatische fysiotherapie
  • Chronische pijn / Fibromyalgie
  • Medische trainingstherapie
  • Arbeidsfysiotherapie

Blijf niet langer lopen met uw klachten en maak een afspraak: +31(0) 46 43 63 800

Persoonlijke benadering

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen stelt de fysiotherapeut tijdens het eerste gesprek een aantal vragen. In een ontspannen en afgeschermde omgeving waar u zich op u gemak voelt zal de fysiotherapeut ook lichamelijk onderzoek verrichten. Vervolgens wordt er een passend persoonlijk behandelplan opgesteld. Tijdens de behandeling helpt de fysiotherapeut u ook met het voorkomen van de klacht. Want voorkomen is beter dan genezen!

Contact

Heeft u lichamelijke klachten, en wilt u dat er een specialist naar kijkt en oplost? Neem dan contact met ons op.

MTSR Geleen

Annastraat 38

6161 GZ Geleen

info@mtsr.nl

Telefoon: 046 - 436 38 00

Fax: 046 - 475 93 03