Mitsubishi Motors Europe BV in de spotlight

In februari staat Mitsubishi Motors Europe BV (MME) als klant in de spotlight, HR Officer Danny Krottje vertelt zijn ervaring MTSR.

MME is het Europees hoofdkantoor en distributiecentrum van Mitsubishi Motors Corporation. Vandaag de dag is Mitsubishi Motors Corporation continu gefocust  op de ontwikkeling van milieuvriendelijke vooruitstrevende technologie  en het wereldwijd  in de markt te zetten van deze produkten. Denk hierbij aan de Outlander PHEV, s’werelds eerste in serie geproduceerde twin motor 4-wheel drive Plug-in Hybrid SUV.

Elf reisuren vanaf het hoofdkantoor in Tokyo maakt MME in Born, onderdeel uit van deze dynamisch zakelijke omgeving. De focus ligt op een hoog niveau van competenties op het gebied van internationale Sales & Marketing, Technische expertise, Information Technology, Supply Chain Management van auto’s en distributie van onderdelen en accessoires vanuit ons European Distribution Center, kortweg EDC.

MME legt een continue focus op verbetering van de dienstverlening op het gebied van productontwikkeling, kwaliteit, milieu, veiligheid, gezondheid en welzijn. MTSR is bij MME actief als Arbodienst en wordt door Danny omschreven als een arbodienstverlener zoals je deze graag ziet: “ze zijn proactief, professioneel, hebben korte lijnen, acteren snel, zijn gronding, pragmatisch en vooruitstrevend op het gebied van hun behandelmethodes. Het grote voordeel van MTSR is dat zij als een van de weinige arbodiensten werken met een verzuimcoach die enerzijds leidinggevenden en medewerkers coacht in het WVP-proces en die anderzijds paramedisch onderlegd is. Hierdoor kan snel worden geschakeld en snel worden doorverwezen. Dit bevordert het herstelproces aanzienlijk. Voor onze medewerkers heeft MTSR met name op het gebied van opvolging en behandelingen vertrouwen gecreëerd. Daarnaast helpt MTSR ons in het creëren van de juiste bewustwording op het gebied van duurzame inzetbaarheid onder onze medewerker en leidinggevende en zorgen we gezamenlijk voor een geleidelijke verandering van verzuimmanagement naar integraal gezondheidsmanagement.”

Tot nu toe geeft Danny MTSR een 9, op schaal van 1 tot 10,  voor haar dienstverlening en dat is natuurlijk een enorm compliment!