MTSR gaat voor certificering voor de nieuwe Arbeidsomstandighedenwet

Arbeidsomstandighedenwet

In de vorige nieuwsbrief heeft u alles kunnen lezen over de veranderingen in de arbeidsomstandighedenwet. Dit brengt niet alleen veranderingen mee voor werkgevers en werknemers, maar natuurlijk ook voor onszelf als arbodienstverlener. Zoals u van ons gewend bent, zijn wij dan ook hard aan de slag gegaan om volledig te werken conform de wet- en regelgeving. Daarin zijn wij inmiddels zover gevorderd dat MTSR klaar is om gecertificeerd te worden conform de nieuwe ISO eisen die daaraan gesteld worden. ISO staat voor International Organization for Standardization en is een wereldwijde federatie van nationale normalisatie-instituten (de zogenaamde ISO-leden).

Internationale Standaarden verzekeren ons van veiligheid en kwaliteit van producten en diensten, faciliteren de internationale handel en dragen bij aan de verbetering van de omgeving waarin we leven. Voor u als klant mogelijk nog belangrijker, u kunt erop vertrouwen dat onze diensten veilig, betrouwbaar en van goede kwaliteit zijn. Kernwaarden die wij als MTSR hoog in het vaandel hebben staan.

Maandag 27 november en donderdag 11 januari komen de erkende certificeringsprofessionals van Lloyds Registerland Nederland dan ook bij ons op bezoek. Zij zullen ons managementsysteem toetsen en beoordelen. Hoewel dat natuurlijk altijd een spannend moment is voor iedere organisatie hebben wij er vertrouwen in dat MTSR zich vervolgens opnieuw gecertificeerd mag noemen.